Олімпійський тиждень

В рамках проведення Олімпійського тижня в школі були проведені турніри з футболу та шахів.
В змаганнях з футболу кращими виявилась збірна 7-х класів, збірна 5-х класів зайняла 2 місце, 3 місце поділили між собою збірні 6-х та 8-х класів. Найкращими гравцями турніру визнано таких учнів: Тарадайко Володимир (5-А), Равлюк Назар (6-А), Ткаченко Богдан (5-Б), Шумейко Максим (7-А), Лінчук Ярослав (7-Б).

15 – 16 вересня були проведені змагання з шахів між учнями 5-11 класів. За "шахову корону" змагалися 11 хлопців та 7 дівчат.
Серед хлопців змагання проходили у три тури: груповий турнір, півфінали та фінал. В результаті запеклої та цікавої боротьби серед хлопців до півфіналів вийшли Горай Олександр, Павленко Богдан (5-А), Тишенко Владислав (6-А) та Бєлодєдов Дмитро (9-А). У фіналі зустрілися Тишенко Владислав та Бєлодєдов Дмитро, де кращим виявився Тишенко Владислав, який і став переможцем турніру.
Змагання у дівчат проходило у два тури: груповий та фінал. У фіналі Олещенко Марія (10) перемогла Грачову Наталію (9-А).

Вітаємо всіх учасників та переможців турнірів

Галерея змагань

/Files/images/olmpyskiy_tijden-2016/Перед-стартом.jpgПеред стартом змагань з футболу/Files/images/olmpyskiy_tijden-2016/Фінал.jpgФінал з футболу/Files/images/olmpyskiy_tijden-2016/Гол.jpgГол/Files/images/olmpyskiy_tijden-2016/Шахові-баталії.jpgШахові баталії/Files/images/olmpyskiy_tijden-2016/Шах-і-мат.jpgШах і мат/Files/images/olmpyskiy_tijden-2016/Шахові-королеви.jpgШахові королеви

Кiлькiсть переглядiв: 72