Новорічні свята

Новорічний калейдоскоп

Новий рік - свято, яке однаково люблять дорослі і діти у всіх куточках земної кулі. А свято Різдва щороку народжується й приходить до нас, щоб подарувати людським душам радість буття, аби нагадати нам, що ми – одна родина, поєднана священними прадідівськими звичаями.
Учні Михайлівсько – Рубежівської загальноосвітньої школи І – ІІІ ступенів зустріли зимові свята весело, активно, дружно. Для учнів початкової школи відбулися ранки, під час яких Дід Мороз, Снігуронька, герої українських літературних творів, тендітні сніжинки, і, навіть, привиди ( які звісно ж добрі та ласкаві, бо ж напередодні Нового Року трапляються дива) привітали дітлахів зі святами, погралися в ігри, подарували незабутні враження та емоції. Батьки задоволено аплодували, коли лунали побажання, вірші, новорічно-різдвяні пісні.
Учні 5-7 - х класів запросили усіх у справжню казку. Були тут й Івасик – Телесик, і Попелюшка, і черевички чарівні для Оксани шукали, а Лісова Школа порадувала щасливими учнями.
Справжньою родзинкою став підготовлений старшокласниками Новорічний КВК. Змагалися учні 8-11 класів. Переможцями став 9-Б клас, срібними призерами – 8-Б, а оригінальний 9-А отримав бронзу.
В примхливому сьогоденні, в турботах і негараздах ми рідко думаємо про те, щоб зробити цей світ кращим, духовнішим і чистішим. Ми дбаємо про власний матеріальний достаток, забуваємо, що щастя частково полягає в тому, щоб подарувати радість іншій людині. Подарувати краплинку любові, доброти й співчуття, частинку душі, трошки тепла.
У Новорічну ніч кожному з нас хочеться бути поряд з близькими людьми. Хочеться побажати одне одному всіляких благ, почути, що нас цінують та поважають. Мріємо побувати в казці, де прекрасна фея помахом чарівної палички здійснить наші найпотаємніші бажання.
Сподіваємося, що казка залишиться з нами й після закінчення новорічних свят. Вона пануватиме в наших серцях, лунатиме піснею й з`являтиметься час від часу в різних куточках рідного краю.

/Files/images/noviy_rk-2018/DSCN8526.JPG /Files/images/noviy_rk-2018/DSCN8543.JPG
/Files/images/noviy_rk-2018/DSCN8516.JPG /Files/images/noviy_rk-2018/DSCN8550.JPG
/Files/images/noviy_rk-2018/DSCN8563.JPG /Files/images/noviy_rk-2018/DSCN8618.JPG
/Files/images/noviy_rk-2018/DSCN8722.JPG /Files/images/noviy_rk-2018/DSCN8743.JPG
/Files/images/noviy_rk-2018/DSCN8486.JPG /Files/images/noviy_rk-2018/DSCN8887.JPG
Кiлькiсть переглядiв: 167